Dec 22, 2009

Beef pie from Leftover daging telor

sambal belacan

sambal belacan


* satu mangkuk kecil chili padi
* 3-4 biji bwg merah
* setengah genggam ikan bilis
* 1-2 inci belacan
* garam secubit
* 2 sudu minyak masak
* limau kasturi

1. Potong bwg. Chili padi belah dua (tips supaya tk meletup masa goreng)
2. Panaskan minyak. Masukkan bwg,cili padi, ikan bilis n belacan.. goreng lebih kurang 5 minit atau hingga layu.
3. Angkat and masukkan dlm lesung or just blend. tambahkan garam, gula & limau kasturi yg dah dipotong2. Tumbuk limau ngan kulit2 skali. kalau tak suka tak payah....just the juice will do

Dec 21, 2009

Ayam/Daging Goreng Telor

ayam/daging goreng telur

1 mangkuk hirisan ayam / daging
2-3 biji telur
10-15 biji cili padi (ikut pedas masing2) - hiris
1 labu bawang besar, hiris
3 biji bawang putih
Sos tiram
1 sudu minyak bijan


1. tumis bawang besar, bawang putih and cili padi.
2. masukkan ayam. Goreng sehingga air ayam sedikit kering.
3. masukkan kicap, sos tiram dan minyak bijan.
4. masukkan telur, kacau 2-3 minit. siap.
5. sama ada berkuah atau kering, tak menjadi masalah

Dec 20, 2009

the forgotten one

We found this in one of our boxes today. Totally forgot that i bought this one box of square set in sydney. Oh rasa mcm dpt christmas present la plak....surprise surprise

Sent from my Nokia E63 red phone

Dec 19, 2009

Our last piece

Finally today, after much deliberation..we decided to get a dining table and a bookcase. We've grown tired dining with the wobbly picnic table..and those boxes of book are an eye sore. So our home is almost complete. We're still undecided abt the frames though..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Dec 16, 2009

Am an addict

I never believed those ppl who uses BB to be an email addict..or the right term crackberry.
Well, I stand corrected. It is so addictive.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Dec 10, 2009

latest update

n a

Nov 24, 2009

from one corner.....

Main Contractor: Go Seng Enterprise
Flooring: Inovar
Curtain: Kamdar
Paint: Jotun Strax - Oriental Red and Lavender White by Encik Zamri

*too many gadgets...too many wires....rasa mcm nak jual jer nintendo wii tu...anyone??*

Nov 12, 2009

melalui tingkap ku.....

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me, we are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Me and you, And we are not alone
Different view, We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams can be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now

Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real


my fav two - bunkface and shila

Nov 9, 2009

Muka sapa paling panjang

while uman and uncle g main ps2, me and aunty bol lawan muka sapa paling panjang...pipi sapa paling merah

Sent from my Nokia E63 red phone

Nov 8, 2009

Male bonding - ps2

Sent from my Nokia E63 red phone

Nov 2, 2009

Mee Goreng Gulam

Two days in a row pi gulam mee just for the sake of trying their mee goreng.

So for me yg mmg pencinta mee goreng and kuew tiow goreng and dah biasa makan kat mee kamal anak bukit, mee goreng gulam adalah biasa2. But of course where can u get this style of cooking in kl kan except from gulam at the moment. So next time kalau terasa nak makan mee goreng ala mee kamal sila lah ke gulam. worth trying..tq yeen for the info!!

Mlm ni nak try kat mana plak yerk...any ideas KDians???

Sent from my Nokia E63 red phone

Oct 31, 2009

Gulam Mee Sdn Bhd

ramai org dok cakap psl Gulam Mee kat KD. So today, we went to check it out. I ordered mee rojak and abc. I didnt expect my mee rojak to be that cairrr...sekali pandang nampak mcm mee rebus. But not bad la..ada rasa. Mr evil ordered sup campur. they shud have named it sup campur blackpepper...kuat betol rasa blackpepper. Org sebelah ni dok makan sup gearbox nampak menggiurkan sungguh. Overall, ok lah. But the open gerai concept is interesting.

Sent from my Nokia E63 red phone

Oct 26, 2009

My new toy

two weeks ago, i got myself two new toys to help me with my laundry. But somebody else got more excited abt it. So he has been doin the laundry since day 1 we got it. Infact his fav ques nowadays is 'ada lg tak baju nak basuh'

senang hati i

Sent from my Nokia E63 red phone

crazy monday

i really dont feel like seeing her today
feel like ending it...feel like letting it go
but the money is good!!! hishhhhhhhh


Oct 25, 2009

Official - 251009

Hr ni start duduk drimba since senang sket nak menyimpan sikit2 rather than just doin it during the weekend. Everything is almost perfect except for the toilet and the flooring and solid surface. toilet must go and scream at the management office...while the other two i dunno what to do just yet...any idea how to get the paint off the floor?

Sent from my Nokia E63 red phone

Oct 24, 2009

Top to toe

Eric leong penah berkata kalau nak bg siling nampak tinggi kena buat curtain dr atas sampai bawah. betol jugak kata dia itu. 2nd bedroom currently aka the kotak room

Sent from my Nokia E63 red phone

ini bilik..ini pulak tandas

i totally forgot that i bought these and surprisingly sedondon with my brand new walls and doors. Beli colour ni dulu sbb dia paling murah and design paling oudated

Sent from my Nokia E63 red phone

Oct 23, 2009

I requested for 3 doors including 1 door with full mirror but this came...2 doors and both with mirror belah bawah. Ada ke org buat pintu almari cermin kat bwh? Ngam2 je cermin tu sama tinggi dgn i. Mentang2 i tak berapa tinggi!!

mcm kes katil jugak i was not around during the installation. Nasib baik the shop pordez realised their mistake and willing to change the sliding doors. Tp satu hal la plak nak kena set another date for installation.

*almari dah besor so leh tambah baju lg!!

Sent from my Nokia E63 red phone

Oct 20, 2009

my fair lady/ take care of the lady

you know what makes a korean drama good and addictive?

1. the illogical storyline
2. lots of sweet and memorable scene/script
3. superb acting
4. and most of all...the OST!!! w'pun tak paham tp peduli ape. hey! i used to sing-a-long My Girl OST with one of my fren-wif-benefit back in putrajaya. so time karoeke korea terus ndak???

tak sabar nak tunggu the original dvd to add to my collection

izyani, ko kena tgk citer ni...selalu drama yg aku recommend semua ko melekatkan...drama yg ko recommend jer aku tak lekat2...ahahahah

yg ni hero ngan heroin sendrik nyanyi

there's another song that i like but couldnt find it in youtube coz dunno the title....heeeeshhh


found it....OMG...hero yg nyanyi lagu ni

must get all the lyrics in hangul so that i can sing-a-long

Oct 19, 2009

today's gonna be a good day

They projected this clip while we're doing the teambuilding thingy in's pretty cool...flash mob with over 21,000 people of epic proportion...i still can't figure out how they did this

Oct 17, 2009

Roses are red, violets are blue, i am screwed, so are you

Sometimes i just dont understand why ppl overcommit but under deliver.

but i dont have the time to argue
It will be a 100% makeover

Hey! It rhymes

Sent from my Nokia E63 red phone

Oct 15, 2009

bagus ke?

point 1: kalau ikut hati yang meronta mulut ingin menjadi nurake

point 2: ketiadaan bos di pejabat adalah suatu perkara yg menakutkan....lebih menakutkan apabila kedua2 bos tiada. Ya Allah Ya Tuhanku..peliharalah hamba mu selama dua hari ini.

point 3: dulu berlian....kini batu buruk tepi jalan, dulu surgaaa...kini nurakeee

point 4: jgn tonjolkan diri sekiranya anda memang tak tertonjol

point 5: apabila kegumbiraan telah dirampas...apa yg perlu dilakukan

point 6: koyak....koyak....koyakkkk!!!!

point 7: speechless

point 8: keciwa dan keciwa

point 9: tidor

point 1-9 tiada hubung kait?

Oct 14, 2009


blog saya cantik kann
kalau kena dgn your screen resolution elok jer ada tiga column kan
saya mmg suka blog saya....cantek jer saya design
w'pun niat dihati rasa nak mencantikkan kang lama plak kena privatise blog ni
gambar2 yg i upload kat sini pun of course la kena yg cantik2
kalau tak cantik buat per upload
tp kena ingat semua pun diberi hak utk jadi cantik

hanya org yg cantek sahaja yg akan paham apa yg org cantek merepek


sleep babeh sleeeppp

this arrived last week. bak kata yani "yg merantai jiwa"....actually this is not THE ONE. yg merantai jiwa is from another famous shop yg terkenal dgn low quality. so amik the 2nd best jerk lah

but anywa, when this arrived last sunday....i was not around to received it. the other half was there. already reminded him to check on any defects. tp ada gak yg terlepas. every single corner i csi!! i thank god for my sharp eyes....hehehe. ada satu part kat tiang byk2 tu dah patah plus sideboard dia cat tak even. so telefon kedai and ask for a replacement...super duper easy....jumaat ni derang hantar terus yg baru and dtg collect yg ni. yeay!!! next one tunggu installation of my 9 foot long cabinet. langsir semua dah siap except the one frm macy...but just too lazy to go and collect it. apa lagi?? ish display cabinet tak jumpa lagi!!!

p/s: i think i have completely screwed up my working life today....hahhahaha

Oct 12, 2009

the officers on the bus goes bounce bounce bounce....

if u ask me, i dont mind paying as long as ada parking. why not buat bangunan parking bertingkat tuh...jalan sebesar2 alam kat area presint 1 tuh why not kecik kan sket and bg some space sket for the building. to take the bus and travel around putrajaya to attend a meeting is easier said than done knowing that rakyat m'sia ni mcm mana kan (termasuk lah diri sendrik). those staying there pun i dont think they wouldnt want to travel to work by bus....esp those yg kena send off their kids to school or nurseries....lecehnyer. since they have already started this saman menyaman, lepas ni have to take the office car la to putrajaya which i dont mind kalau afternoon meeting. kalau morning meeting kena sampai extra early la nii....aisey...there goes my beauty sleep

Sentral: Tiada lagi tempat letak kereta percuma
Oleh Azrina Ahzan

KEKURANGAN tempat letak kenderaan awam menyukarkan pelawat yang ingin berurusan di pejabat kerajaan sekitar Putrajaya.

Perbadanan Putrajaya diberi kuasa kompaun kenderaan di bahu jalan, lokasi tak dibenarkan

PUTRAJAYA: Tiada lagi tempat letak kereta percuma di Kompleks A, B, C, D dan E di Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan ini bermula 1 Disember ini, manakala mulai 1 Oktober lalu, penguat kuasa Perbadanan Putrajaya (PPj) diberi kuasa mengkompaun kenderaan yang diletakkan di bahu jalan atau lokasi tidak dibenarkan.

Ia adalah antara usaha diambil dalam usaha PPj mengatasi isu kekurangan tempat letak kereta yang semakin meruncing di kompleks kerajaan itu.

Pengarah Jabatan Perancangan Bandar PPj, Datuk Abdul Ghani Ahmad, berkata pada masa sama langkah itu diharap dapat mendorong orang ramai khususnya kakitangan kerajaan menggunakan pengangkutan awam khususnya bas Nadi Putra untuk ke pejabat.

Beliau berkata, pihaknya juga akan menambah lebih 500 kawasan letak kenderaan bagi kegunaan orang ramai khususnya pelawat dan pengunjung Putrajaya yang ingin berurusan dengan kementerian atau jabatan kerajaan di beberapa kawasan berhampiran kompleks bangunan kerajaan.

“PPj sudah melaksanakan pelbagai strategi untuk membendung masalah kekurangan kawasan meletak kenderaan di kompleks bangunan kerajaan yang semakin meruncing sejak kebelakangan ini.
KENDERAAN pelawat yang diletakkan di bahu jalan di laluan masuk ke Blok C, D dan E, manakala (gambar kanan) kenderaan terdedah risiko kena saman.

“Ia termasuk menambah jumlah bas Nadi Putra dan kekerapan laluannya, selain menambah jumlah kawasan meletakkan kenderaan.

“Namun, masalah ini tidak akan selesai tanpa kerjasama kakitangan awam sendiri yang menjadi penghuni Putrajaya kerana matlamat asal penyediaan perkhidmatan bas Nadi Putra adalah untuk kemudahan mereka,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika mengulas rungutan orang ramai khususnya pengunjung Putrajaya mengenai masalah kawasan meletak kenderaan untuk orang awam atau pelawat di Kompleks A, B, C, D dan E, selain kurang sambutan kakitangan awam terhadap perkhidmatan bas Nadi Putra.

Mengulas lanjut, Abdul Ghani berkata, usaha mengawal kemasukan kenderaan milik kakitangan awam ke kompleks bangunan kerajaan juga sedang dilakukan menerusi kajian semula kaedah agihan pelekat kenderaan kepada kakitangan awam.

Pada masa sama, beliau berkata, PPj menggalakkan kakitangan awam berkongsi kenderaan atau menggunakan kemudahan Park n Ride untuk mengurangkan kesesakan.

Dalam pada itu, katanya, mulai 1 Oktober lalu semua kenderaan yang diletakkan di bahu jalan atau di kawasan yang tidak dibenarkan akan dikenakan kompaun sebanyak RM100.

“Sebelum ini, Bahagian Penguatkuasa PPj tidak mempunyai kuasa untuk mengenakan kompaun ke atas kenderaan yang diletakkan di bahu jalan atau lain-lain kawasan yang tidak dibenarkan dan saman hanya boleh dikeluarkan polis trafik.

“Dengan adanya kuasa mengenakan kompaun ini, diharap masalah ini dapat diatasi,” katanya.

Oct 11, 2009

New date

new target date 17 october babehhh

Sent from my Nokia E63 red phone

Sep 27, 2009

Merah itu marah...merah itu garang...merah itu berani

Kotak semua dah transfer ke kota damansara. Tunggu masa nak unpack and re-arrange everything. Hmmm....i hope i have enough walls for all my frames and decor. First thing first next week mau cat itu feature wall dulu. Is red too red for a small apt? I hope i'm able to choose the perfect red...not too fiery but able to give the wow effect to the living room. Will start working abt this after 1st oct....i got a 25pages submission due this thursday...and i'm not even halfway there yet...sheeshhh

and esok kerja...huwarghhhhh

Sent from my Nokia E63 red phone

Sep 20, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri

From The Evil Genius

Sent from my Nokia E63 red phone

Sep 19, 2009

kasut tet tet tettt

last min shopping for che munah....she wants a kasut tet tet tett aka kasut tinggi. too bad dis one takdak size

Sent from my Nokia E63 red phone

Sep 18, 2009

Snowing in USJ

Snow wash that is...too malas to get out from the i'm gonna watch these macha do their sexy maneuvre..just like those in the tv's...

Anyway...selamat hari raya aidilfitri..............

Sep 14, 2009


I've been on LDP for almost 45min and managed to cover only 8km. Bored and sleepy..when i saw that huge advert. At first i thot some spca adopt a dog thingy but after reading the title..i'm quite surprised. A very wealthy owner misses her dogs...and put up that billboard...ur lucky dog!

Sep 10, 2009

My first.....

There is always my my first first first big fight..sorta coming of age movie.. And we learn thru this trial and error period..wat makes us tick.
So today, i received my first nasty email from my business partner. I haven't had those since i left Oz mid 2007. It does bring back memories..well during that time..the guy was calling me due to some deliverables we cannot accomodate. Bunch of profanity words came running back and forth to resolve the issue in the most amicable and civilised manner. But after everything settled..he sent a 3 pager email..yes a freakin long email thanking me and the team for resolving we became good frens.
Anyways, coming back to this new email...does it get to me?..nope...i'm just sad when ppl starts hiding behind a monitor and becomes keyboard warrior.. I've read somewhere in an online forum...where flame war began...a poster finally came to his senses and posted a comment '' winning an argument on internet is like winning the gold medal in special olympics...ur a winner but still a retard''...crude but it makes sense..
And i hate when ppl playing hide behind an email to do work. Just sends email here and there..and hope the receiving end will start working on it. There's more to it than being an email pusher...why not just pick up the phone..and do the proper follow thru..heck even monkeys can be taught to hit the Send button!
So, hunn..that's why i need to play get away from those keyboard bashing monkeys......

Sep 6, 2009

Roti john papa john

yesterday we had this for buka. Roti john spesel frm gerai papai john, param shah alam. Wpun daging menimbun tp tasteless. Tak leh lawan roti john unan

Sent from my Nokia E63 red phone

Sep 2, 2009

Break fast on the air...

That's what i had today during JB to KL trip..guava drink came in pretty much later. So mental note, no more day trip to anywhere during Ramadhan...

Aug 30, 2009

My new toy...

Well, i got it for free..after waiting for almost 4 months..i finally managed to snag this baby from Maybankcard One Utama. They have redemption promo for Treatpoints..heck i never redeem those points rather than spending RM100 on it..better get it for free..
So finally, no more stopping at the TnG driving life is complete..u complete me!

Aug 26, 2009

Kerja gile

What was i thinking la kan amik cabinet kolor putih and its not even the 3g material type. This is just the normal plain white chipboard yg ada kebarangkalian melekat2 lah segala cap jari. What was i thinking la kannnn...takper tgk la baper lama i leh bertahan before changing it to 3g. Tak tau lah nak menyersal ker takkk...belasah jer laaaa

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 25, 2009

Retro curtain

Dah banyak tpt saya carik tp nak buat camne yg kat ssf ni jugak melekat dihati. Love at first sight omputeh kata...ahahahaah. Mula2 dah nekad dah tak kisah amik ni jugak invest lebih sket. Skali smalam dah book sofa mcm tak ngam plak kolor dia ngan fabric curtain ni...haiyorkkk...pencarian kain curtain terpaksa diteruskan lg...

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 24, 2009

Pernah tak u plan to buy something else but end up buying something else?

Yesterday kami gi macy to check out any interesting curtain fabrics. takde yg berkenan sgt so naik atas cuci mata. Hubby saw this one L shaped sofa. Dia dr dulu lg mmg suka sgt ngan L shaped. But not me sbb sll L shaped ni bulky. But this time the size is just nice. tak besar sgt just nice for our small apt. So i let him buy. But of course i pilih kolor...something redish orangish...semua plain. memula ingat nak amik gak body stripe and base dia plain. nasib baik teringat cushion cover KAS yg berlambak2 tu plus sepsg cushion cover dr india member bg...sgt tak kena kalau sofa corak2. So plain jer lahh.

So there u go, drpd plan asal nak checkout curtain jerk end up beli sofa. Mr evil juaaa sorang shopaholic

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 23, 2009

mencari arah tuju

After like 2yrs leaving putrajaya, i now have to agree that their road signs suck.

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 20, 2009


an entry that makes me wanna cry over and over again. beautifully written by my sister.

Aug 17, 2009


OMG OMG OMG boost @ klcc!!!
Balik kl ni nanti must go to klcc and order my fav mango boost

Sent from my Nokia E63 red phone


His fav moccona back in sydney. Found it in cold storage. pikir 55 kali nak beli size kecik gitu for RM21

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 9, 2009

Durian buffet

Saw their review in The Star couple of weeks we figured..what the heck...only RM9 per person..
So we drove there after dinner hoping for a good durian bargain. But the folks already depleted their stocks for the instead we went to their competitor..rm10 per person..the 1st one wasn't to our we opted not to dive in and asked for seconds...and soon third. Not as good as the per kg..but it's a bargain
They're bunch of stalls selling the same thing and i'm guessing any other stall will taste the same..coz it's not like this joint got a better chef or fresher's from a tree...maybe variation in term of type..but that's it.
So guys..below are the coordinates of donald's durian in ss2. Knock yourself out!

Sent from my Nokia E71 phone

Aug 6, 2009

Fish Head Curry

This place is quite famous for the dish. My fren brought me here yesterday and walloped that dish with fried chicken and squid..all in RM50 for 2 person..not sure whether it's worth it or not coz the stall is at the roadside..covered by a big tree.It was noon...pretty warm for a curry i'd say..not that many variety..just the curry with vegies..and the rest are fried stuff. That's it and ppl are coming in droves lining up..even mat salleh!

<GarminPoint lat="0.054600879" lon="1.774453852"> <name>Point 02</name> </GarminPoint>

Sent from my Nokia E71 phone

hitam putih merah

Fuyoooo canteknyer....kat mana niiii

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 4, 2009

Frens wif benefit

Hadiah dari sri lanka...makaseh yaniii

Sent from my Nokia E63 red phone

Lawak pagi selasa

Around 820am

Handphone ringing - 8881****
Me: hallo
lady: akak ada report tiles jatuh yer kak kat block E
Me: siapa ni?
Lady: maintenance ni kak?
Me: hah? Ya allah dik itu dua tahun lepas dik..dah tak duduk situ dah
Lady: owh dah keluar kuarters yer
Me: a'ah
Lady: oh ok terima kasih

Dunno why they called tp mcm pelik la kan after 2 yrs. the report was made in early 2007..february or march. I even made a blog entry abt that. And now only now depa call???? Gile betol la derang ni...

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 3, 2009

Dapor saya

Dapor saya yesterday. Ingatkan tak start buat apa lg. Rupanyer dah pecah semua bende.

Sent from my Nokia E63 red phone

Aug 2, 2009

for a start....

i've ordered a fridge and a washing machine
saya setia kepada fridge toshiba
but ive decided to go for LG washer dryer - mintak2 la worth the investment

oh...and ive bought a rubine hood and hob set!!
da*n byk betol brand hood hob ni...ntah mana yg bagus i just dont know
malas nak check out byk2 kedai *typical me*
go to one shop..."nampak - suka - bayar"
sib baik oven tak yah beli...kalau tak lg pening!
tak kisah la oven tak sedondon ngan hood and hob
i'm taking over my mum's baby belling....wohooooo!!!

lepas ni nak kena beli lampu ngan kipas plak dah

Time waits for no pretty lady

Bila la nak boleh update blog everyday
kalau dpt 26 jam sehari sure best
Ish...kena pasang strategi ni

Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 29, 2009


Uncle Azizudin in maroon shirt during one of his visits - July 2008

Uncle Azizudin, one of my father's closest friends passed away this morning in Kulim, Kedah. he always came to visit my father in alor setar and once came all the way from kulim to KL by bus. Salam takziah to aunty betty and family. Alfatihah to arwah uncle azizudin.

Jul 27, 2009

Facebook status

Life without a smart tag is like mee goreng mamak without sebijik telor!!

ombak jahat

Jul 26, 2009

Facebook Status

@ R&R Ulu Bernam. Ramainya org macam balik raya plak

Jul 23, 2009

Bad combination!!

I shall never ever ever gonna have beef pie together wif twister....very bad combination!! the butterfly exploded at the very next minutes

Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 22, 2009

a coffee a day keeps me awake the whole nite

Twister for me
And flat white for him

Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 20, 2009

Get a life

Location: usj11
Time: 830pm

A 32 yr OLD guy downstairs playing counter strike with a 14 yr old boy upstairs


Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 17, 2009


Thank you HOSPIS MALAYSIA for all ur support and care. Will write more abt HOSPIS soon

Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 16, 2009

Pasca Perkhidmatan

done in less than 10 mins. Next is to HOSPIS to return their oxygen tank

Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 13, 2009


Discussion supposedly starts at 4
tp sampai skang pun tak mula lg
Theregoes my neverending restructuring preparation

Sent from my Nokia E63 red phone

Jul 8, 2009


Date: 15th June 2009
Event: 70th Birthday

Beloved Lid: Haji Syed Harun bin Syed Mahmud Shahabuddin
15th June 1939 - 29th June 2009

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. ALfatihah

Jun 29, 2009

Ayam golek 5 bintang

Kalau gi ngan adjolie sure kena share 'tangan'. Huuuu lazatnyerrr

Sent from my Nokia E63 red phone

Jun 28, 2009

Trouble is a friend - the video

my current fav tune....

A glass of icy hazelnut coffee.....

Will keep me awake the whole nite. What was i thinking la kan having coffee at 11pm

Sent from my Nokia E63 red phone

Lunch date

Lunch date with dearest darling evil at bistro@damas. Kampung fried rice for me and bistro fried rice for him

Sent from my Nokia E63 red phone

Jun 27, 2009

My evil

The love of my life

Pah jiwang :D coz she got nothing to do at ummc

Sent from my Nokia E63 red phone